Térkép betöltése...

Eladó téglalakás, Budapest VIII. kerület, Köztisztviselő telep

Budapest VIII. kerület, Köztisztviselő telep      Térkép
Téglalakás
Eladó
  • Alapterület
    66 m²
  • Szobák száma
    2 + 1 fél
  • Emelet
    5. emelet

Eladó téglalakás

Honlap
www.startlak.hu/6539087
Hirdetéskód
6539087
Irodai kód
M142201
Elhelyezkedés
Budapest VIII. kerület, Köztisztviselő telep
Kategória
Lakás
Típus
Téglalakás
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Állapot
Újépítésű
Alapterület
66 m²
Szobák száma
2 + 1 fél
Emelet
5.
Fűtés
Egyéb
Építés éve
2019

Leírás

ZÖLD ENERGIÁS, KÖLTSÉG HATÉKONY LAKÁSOK, A REFORM CITY TÁRSASHÁZBAN. Reform, mint megújulás több nézőpontból is igaz erre az ingatlanra, hiszen a környék, ahol elhelyezkedik, alapvetően folyamatos megújuláson megy keresztül, napról-napra új társasházak jelennek meg, az épület fűtéséről-hűtéséről pedig megújuló energiaforrások gondoskodnak.
A környékre a szép, zöld növényekkel teli, csendes, kis forgalmú utcák, szép épületek, néhol új építésű ingatlanok jellemzőek. Infrastrukturális ellátottsága kiváló, hisz az ideköltözők mindent megtalálnak, amire szükségük lehet. A közelben rengeteg bevásárlási lehetőség, orvos, gyógyszertár, bank, közintézmények, iskolák, óvodák, bölcsődék, egyetemek megtalálhatóak. A sportolni vágyók vagy a szabadtéri kikapcsolódást kereső kis gyermekes családok 5 perc sétával elérhetik a főváros egyik legnagyobb zöld felületét a Népligetet vagy a megújult Orczy-parkot. Az épület akár autóval, akár tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, hisz a közelben több metró-, villamos-, buszmegálló is van, ráadásul éjszakai járatoknak is van megállójuk a közelben.
A földszint + 6 szintes épületet egy több évtizede működő, profi szakértői gárda tervezte, akik mögött már több száz, sikeresen átadott lakás van. Tapasztalatukból adódóan, a modern kor elvárásainak mindenben megfelelő ingatlant terveztek, mely kiválóan illeszkedik a környezetébe, letisztult modern formájával jó érzéssel tölti el a lakóit. Innovatív gépészeti megoldásaiknak köszönhetően a lakások fenntartása rendkívül kedvezően megoldható, ráadásul az ingatlanok hosszú távú értékállósága is biztosított.
Az épület 5. emeletén található 66,33 nm-es lakás 2 + 1 félszobás elrendezésű, térszerkezete nagyon praktikus, mert a lakáson belül nincsenek kihasználatlan terek, minden szobája külön nyílik. A lakás különlegessége, hogy 4,42 nm-es DK-i tájolású erkélyen felül, francia erkéllyel is rendelkezik. Az innovatív fűtési megoldásoknak köszönhetően a lakáson belül nincsenek fűtőtestek, így jobban bútorozhatóvá vált, ezzel is növelve a teret.
Lakhatási szempontból kevés jobb helyet találni most Budapesten, ahol ilyen jól ötvöződik a nyüzsgő belváros a meghitt, csendes kisvárosias jelleggel. A közelben lévő zöld parkok, a csendes, kis forgalmú utcák, homogén összetételű lakóközösség, kiváló infrastrukturális ellátottság által pedig kiváló választás kis gyermekes családoknak, ahogyan minden korosztály számára egyaránt.
Amennyiben kérdése van vagy további információra van szüksége, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

garázs
lift
terasz